PRESENTACIÓ

Un nou format que reinventa la mítica Transmaresme®

La TRANSMARESME BIKE RAID ADVENTURE by Tomas Domingo | The Bike House es una travessa a l’abast de tothom; de qui la vol fer amb amics, qui la vol fer sol i qui la vol compartir amb la família. Una nova manera de gaudir de la mítica TRANSMARESME al teu ritme i, sobretot, quan millor et convingui entre el 15 de Juny i el 31 de Juliol. Un repte d’orientació en el que hauràs de comptar amb el teu navegador per completar la ruta. Sense senyalitzacions, només tu, el teu dispositiu i la teva intuïció. Un nou format que s’adapta a tots els públics i que a més, et permet escollir entre dues distàncies; la distancia Marató amb 85km i 2.800mD+ i la distancia Mitja Marató amb 54km i 1.850mD+. Son recorreguts NO circulars, els dos tracks començen a Barcelona y finalitzen a Pineda de Mar (Marató) y Collsacreu (Mitja Marató).

 

¡PLACES LIMITADES!

 

I per rematar, entre tots els que demostreu haver completat la travessa, entrareu en el sorteig d’una bicicleta de muntanya valorada en 1.000€.

1 - INSCRIPCIÓ

Complimenta la teva inscripció per tal de formar part dels finishers de la Transmaresme Bike Ride Adventure 2018.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL PROPER 15 DE MAIG

2 - TRACK TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE

A partir del dia 11 de juny podrás passar a recollir el Welcome Pack i signar el Control de Firmes per la botiga del carrer Roger de Llúria 115 de Barcelona. El mateix dia 11 de juny, tots els inscrits rebreu el track de l’edició 2018.

3 - COMPARTEIX L'EXPERIÈNCIA i ENVIA EL TRACK

Per entrar en el sorteig de la bici hauràs de publicar a les teves xarxes socials una foto teva en algun punt del recorregut amb el maillot de la Transmaresme Bike Ride Advenutre etiquetant a @tomasdomingobikehouse tant a la foto com en el text (Instagram o Facebook) i enviar el track de la teva ruta completada entre el 15 de juny i el 31 de juliol + el nom de la xarxa on has publicat la teva fotografía a eventos@tomasdomingo.com (data límit 31 de juliol).

4 - GUANYADOR DEL SORTEIG

El dia 1 d’Agost, entre tots els que hagueu demostrat haver completat la ruta (track + foto) sortejarem una bicicleta de muntanya valorada en 1.000€. Comunicarem el guanyador per e-mail a tots els inscrits així com mitjançant les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook).

*Bicicleta valorada en 1.000€ que s’entregarà en la talla del guanyador o import equivalent en targeta regal per comprar el que vulguis a les nostres tendes.

Per formar part del sorteig es imprescindible haver completat els 4 passos que t’hem detallat en el procediment de registre:

1. Inscripció.

2. Recollida del Welcome Pack i Control de Firmes.

3. Publicació foto a les xarxes.

4. Enviament del track i la foto per email.

 

Esperem que gaudiu molt d’aquest repte que tanta il·lusió ens fa recuperar amb aquest nou format!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
Instagram