PRESENTACIÓ

Un nou format que reinventa la mítica Transmaresme®

La TRANSMARESME BIKE RAID ADVENTURE by Tomas Domingo | The Bike House es una travessa a l’abast de tothom; de qui la vol fer amb amics, qui la vol fer sol i qui la vol compartir amb la família. Una nova manera de gaudir de la mítica TRANSMARESME al teu ritme i, sobretot, quan millor et convingui entre el 15 de Juny i el 31 de Juliol. Un repte d’orientació en el que hauràs de comptar amb el teu navegador per completar la ruta. Sense senyalitzacions, només tu, el teu dispositiu i la teva intuïció. Un nou format que s’adapta a tots els públics i que a més, et permet escollir entre dues distàncies; la distancia Marató amb 85km i 2.800mD+ i la distancia Mitja Marató amb 40km i 1.500mD+.

 

I per rematar, entre tots els que demostreu haver completat la travessa, entrareu en el sorteig d’una bicicleta de muntanya valorada en 1.000€.

1 - INSCRIPCIÓ

Complimenta la teva inscripció per tal de formar part dels finishers de la Transmaresme Bike Ride Adventure 2018.

2 - TRACK TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE

Un cop registrat, rebràs un correu amb el track (Marathon o Half) i les indicacions de com i quan has de passar a recollir el Welcome Pack i signar el Control de Firmes a la botiga de Barcelona (procediment obligatori per participar en el raid).

3 - COMPARTEIX L'EXPERIÈNCIA

Quan finalitzis la teva ruta, hauràs de publicar a les teves xarxes socials una foto teva realitzant la travessa etiquetant a @tomasdomingobikehouse tant a la foto com en el text (Instagram o Facebook). Per entrar en el sorteig de la bici valorada en 1.000€ has d’enviar abans del 30 de juliol a eventos@tomasdomingo.com el track de la teva ruta i la teva foto.

4 - GUANYADOR DEL SORTEIG

El dia 31 de juliol, entre tots els que hagueu demostrat haver completat la ruta (track + foto) sortejarem una bicicleta de muntanya valorada en 1.000€. Comunicarem el guanyador per e-mail a tots els inscrits així com mitjançant les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook).

*Bicicleta valorada en 1.000€ que s’entregarà en la talla del guanyador o import equivalent en targeta regal per comprar el que vulguis a les nostres tendes.

Per formar part del sorteig es imprescindible haver completat els 4 passos que t’hem detallat en el procediment de registre:

1. Inscripció.

2. Recollida del Welcome Pack i Control de Firmes.

3. Publicació foto a les xarxes.

4. Enviament del track i la foto per email.

 

Esperem que gaudiu molt d’aquest repte que tanta il·lusió ens fa recuperar amb aquest nou format!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
Instagram