NORMATIVA

Informació útil i novetats per a la TRANSMARESME 2016

INFORMACIÓ PRÀCTICA I D’INTERÉS GENERAL

Com a organitzadors d’aquest esdeveniment esperem que gaudiu molt d’aquesta aventura i us recordem que es un raid NO COMPETITIU i que el que preval per sobre de tot és el respecte per l’entorn. 

1. RECOLLIDA DE WELCOME PACK I MAILLOTS

A partir del dia 11 de juny tots els inscrits a la TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE podrán passar a recollir el seu Welcome Pack i maillot per la nostra botiga del Carrer Roger de Llúria 115 de Barcelona.

*IMPORTANT: La talla del maillot no es podrá cambiar. S’entregará la talla que cada participant va seleccionar a l’hora de fer la inscripció.

2. RECORREGUTS

Aquesta pedalada discorre pels paratges més emblemàtics del Maresme i travessa tota la comarca des de Barcelona fins a Pineda de Mar (recorregut Marató) o fins a Collsacreu (recorregut Mitja Marató).

El dia 11 de juny l’organització enviará un e-mail a tots els participants amb el track en format gpx. Els dos recorreguts de la TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE discorrent majoritàriament per pistes i senders amb no molta dificultat tècnica.

L’organització no es responsabilitza si hi han trams durant el recorregut que per motius naturals es troben afectats i/o amb alguna dificultat de pas.

3. ENTORN

Per les característiques de la geografia i pel fet de travessar tres Parcs Naturals des de Tomás Domingo | The Bike House agraïm el máxim respecte per l’entorn.

4. INSCRIPCIÓ

El periode d’inscripció a la TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE 2018 es des del 25 d’abril fins el 15 de maig de 2018.

La inscripció inclou un Welcome Pack amb regals dels nostres col·laboradors:

  • Garmin
  • Cannondale
  • Gu
  • Squirt
  • Maillot Transmaresme Bike Ride Adventure 2018

El Welcome Pack es podrá recollir a partir del dia 11 de juny a la botiga de Tomás Domingo de Barcelona (Carrer Roger de Llúria 115 de Barcelona).

5. MARXA SENSE ASISTÈNCIA NI CRONOMETRATGE

La TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE es una marxa NO competitiva que no compte amb sistema de cronometratge ni assistència. Cada participant podrá completar la ruta entre el 15 de juny i el 31 de juliol i es responsable de portar tot el que necessiti tant d’alimentació com de recanvis per poder completar la ruta.

6. BICICLETES ELÈCTRIQUES

La TRANSMARESME BIKE RIDE ADVENTURE distància MITJA MARATÓ es una travessa que es pot fer amb bicicleta eléctrica sempre i quan administris adequadament l’energia de la bateria.

7. NORMES DE COMPORTAMENT GENERALS
  • Es obligatori l’ús del casc.
  • L’edat mínima per participar es de 18 anys.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
Instagram