INFORMACIÓ | REGLAMENT

Informació útil i novetats per a la TRANSMARESME 2016

INFORMACIÓ PRÀCTICA I D’INTERES GENERAL

Com a organitzadors d’aquest esdeveniment més que consolidat creiem fermament que tot és millorable i que cal anar incorporant tots els mitjans que facin d’aquesta marxa un esdeveniment que se superi a nivell organitzatiu en cadascuna de les seves edicions. Recordem a tots els participants que aquesta pedalada NO ÉS COMPETITIVA i que el que preval per sobre de tot és el respecte per l’entorn i el companyerisme. Per això a continuació llistem alguna de les novetats i normes que farán de la TRANSMARESME 2017 una festa del Mountain Bike:

1. NORMES DE PARTICIPACIÓ GENERAL

Art. 1r – Podran participar en aquesta marxa tots els ciclistes que estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa o participants amb assegurança d’un dia.
Art. 2n – Els participants no federats formaran part d’un llistat d’acreditats i amb assegurança.
Art. 3r – Com que cap marxa és competitiva, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.
Art. 4t – La recollida de dorsal, maillot i documentació es realitzarà a la botiga seleccionada en el moment de fer la inscripció.

*IMPORTANT: La talla del maillot es insubstituïble durant la recollida dels maillots.

2. RECORREGUT I ENTORN

Art. 5è – El recorregut serà de 85 Km i de 2800 m+ de desnivell acumulat amb inici al Parc de la Bastida de Santa Coloma de Gramanet i  final a Pineda de Mar (a les instal·lacions dels col·laboradors Astor Bike Club Ciclista).

Aquesta pedalada discorre pels paisatges més emblemàtics del Maresme i travessa tota la comarca des de Santa Coloma de Gramanet i fins a Pineda de Mar.

Tot un repte de 85 km a través dels tres parcs del Maresme – Serra Marina, Litoral i Corredor-Montnegre – per pistes i senders amb increïbles paisatges i excitants camins per gaudir d’aquest formidable repte amb la teva BTT.

Per les característiques de la geografia i pel fet de travessar tres Parcs Naturals des de Tomás Domingo | The Bike House, s’exigeix el máxim respecte per l’entorn. Qualsevol conducte inadecuada i que vulneri el medi ambient será motiu de censura.

3. INSCRIPCIÓ TRANSMARESME 2017

Art. 6è – El preu de l’inscripció serà de:

– 33 euros FEDERATS

*Es fa constar que en aquesta inscripció no està inclosa l’assegurança d’accidents per considerar que ja es disposa de la pertinent assegurança federativa.

– 39 euros NO FEDERATS.

Art. 7è – Els participants a l’hora de recollir la documentació de la marxa s’hauran d’acreditar amb:

És imprescindible que presentis a l’hora de recollir el teu dorsal el DNI, i la Llicència Federativa en cas d’haver-te inscrit com a Federat.
Si vols recollir els dorsals de terceres persones, hauràs de portar una autorització de cadaun signada originalment per cada participant, juntament amb una fotocòpia del seu DNI i una una fotocòpia de la Llicència Federativa en cas d’haver-se apuntat com federat.
Si no s’aporta la Lllicència, es cobrarà a la botiga seleccionada la diferència corresponent a estar federat o no (+6€).

 

Art. 8è – El fet d’inscriure’s a una marxa implicarà l’acceptació d’aquest reglament.

Art. 9è – La marxa es donarà per finalitzada 17 H.

La inscripció a inclou el  *WELCOME PACK TRANSMARESME 2017 que et fa beneficiari de:

  • Dorsal personalitzat
  • Maillot Transmaresme 2017

ESCULL LA TALLA AQUÍ LA TALLA DEL MAILLOT

  • Crema W2W
  • Polsera corredor.
  • Servei de xip amb cronometratge, temps de finalització, diploma i medalla de finisher.
  • 3 Avituallaments en ruta.
  • Botifarrada a meta i beguda.

El Welcome Pack Transmaresme 2017 s’haurà de recollir a la botiga de Tomás Domingo de Barcelona (Carrer Roger de Llúria 115 (Entre Mallorca – Provença) o bé a Tomás Domingo Sant Boi de Llobregat (C/Hortells Naus 2D-2E) a partir del moment en què ho comuniquem via mail a tots els inscrits.

4. AVITUALLAMENTS I HORARIS DE TANCAMENT O FORA DE CONTROL DE LA MARXA

Art 10è – El temps màxim establert per a finalitzar la TRANSMARESME 2017 serà de 9 H, això vol dir que donat que la sortida serà a les 8 h. El tancament de la marxa es produirà a les 17 H a la línia d’arribada  (horari en que quedarà desmuntada tota la logística d’arribada però es mantindrà el punt d’avituallament de beguda i botifarrada).
Tot aquell que arribi als punts de FORA DE CONTROL establerts passat el seu horari es considera FORA DE LA PROVA.

Els avituallaments tenen establert un horari de tancament i FC –Fora Control d’acord a la velocitat mitja mínima necessària poder completar el recorregut en el temps mínim estimat, uns 9,5 kms a l’hora aproximadament.
Tot aquell participant que decideixi continuar la marxa tot i estar FORA DE CONTROL i de la mateixa ho farà sota la seva única responsabilitat .

– El 1er AVITUALLAMENT es situat al km 28,6 de la marxa, el primer punt de fora de control s’estableix a les 11:30 h del matí, moment en que aquest avituallament quedarà tancat.
El 2on AVITUALLAMENT es situat al km 46,5 el tancament del mateix i segon horari de FORA DE CONTROL s’establirà a les 13:00 H.
El 3er AVITUALLAMENT es situat al km 53,7, el tancament del mateix i tercer horari de FORA DE CONTROL s’establirà a les 14:00 H.
El 4rt AVITUALLAMENT es situat al km 70,3, el seu tancament i horari de fora de control s’establirà a les 15:30 H.

Art. 11è – En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.
Art. 12è – L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos.
Art. 13è – Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi durant el decurs de la marxa.
Art. 14è – L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova, sempre d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme.

5. SISTEMA DE CRONOMETRATGE PER XIP INTEGRAT AL DORSAL

Art 15è – Novament a la TRANSMARESME 2017: sistema de cronometratge DORSAL AMB XIP INTEGRAT , la marxa tindrà a mes de sortida i arribada, diferents punts de control establerts al recorregut obligatoris de pas per a poder finalitzar la mateixa.
D’aquesta forma també els participants podran conèixer els seus temps parcials de pas. El fet de comptar amb un sistema de cronometratge NO SIGNIFICA que sigui un esdeveniment competitiu sinó que és un sistema de control i verificació de tots els inscrits.

ROCKTHESPORT és l’empresa que  ens ajudarà a garantir els temps i pas intermedi. Després de la marxa els participants també podran descarregar-se el seu diploma i temps.

* La marxa no compta amb “entrega de premis” degut a que no és competitiva. Tots els participants que aconsegueixin acabar el recorregut se’ls  reconeixarà el repte amb una medalla de FINISHER.

6. NORMES DE COMPORTAMENT GENERALS

Art 16è – ES OBLIGATORI L’ÚS DEL CASC.

Art 17è – EDAT MINIMA PER A PARTICIPAR 16 ANYS.

Art 18è –  ES PROHIBIT L’ÚS DE BICICLETES ELECTRIQUES.

Art 19è – CANVIS A LES INSCRIPCIONS. A partir del dia 9/02/17, per temes de logística de la prova es tanca qualsevol opció de fer canvis en les inscripcions. No es retornarà l’import de la inscripció. Tanmateix recordem que no estan permesos els canvis de talla de maillot. La opció escollida el dia de fer la inscripció és la talla que preval.